Olimpik će sutra na Otoci dočekati ekipu Metalleghea u okviru osmog kola Prve lige Federacije BiH.

Sedin Ramić, jedan je od mladih fudbalera, koji je ove jeseni dobio priliku da igra u sastavu Olimpika. Kako sam kaže, za njega je to veliko iskustvo, ali i podstrek za naredne utakmice.

– Prije svega moram reći da je sjajan osjećaj dobiti priliku za igru. Svima nama koji smo iz juniora stigli ove sezone puno znači to što smo dobili šansu za nastup. Moram da se zahvalim stručnom štabu i trenerima, ali i klubu koji su nam to omogućili. Sada je na nama da nastavimo sa radom i da strpljivo čekamo šansu, rekao je Ramić.

Sutra na Otoku dolazi ekipa Metalleghea, a ljevonogi fudbaler Vukova smatra da je pred njegovim saigračima još jedan težak zadatak.

– Neće nas zavarati pozicija na tabeli ekipe iz Jajca. Svaki protivnik je ‘nagazna mina’, svi imaju kvalitet da naprave velike probleme svakoj ekipi, pa se tako i ponašamo. Idemo od susreta do susreta i bavimo se sami sobom, puno je utakmica do kraja sezone i svaki bod je jako bitan i može biti presudan u borbi za pozicije na tabeli, kazao je Ramić.

Susret između Olimpika i Metalleghea igra se sutra (petak) na stadionu Otoka, sa početkom u 15:30 sati.

Komentari