Sanjin Ćeman, mladi napadač Olimpika, po dobrom će pamtiti prethodnu sedmicu.

Jedan od onih koji je ove sezone prešao iz juniorskog u seniorski tim, dobio je priliku u utakmicama kupa protiv Goražda, a potom i Radnika iz Hadžića, a u posljednjem duelu se upisao među strijelce.

Sam Ćeman kaže da mu je susret protiv Radnika jedan od onih koji će pamtiti cijelog života.

– Postigao sam svoj prvi seniorski pogodak i to je svakako stvar koje ću se sjećati cijelog svog života. Imao sam prilike i protiv Goražda da postignem pogodak, ali nisam bio precizan. Vratilo mi se u utakmici protiv Radnika i to je bio jedan od najsretnijih trenutaka od početka bavljenja fudbalom.

Napadač tima sa Otoke je, kako kaže, zahvalan za priliku koju je dobio, ali se nada da će i u narednom periodu biti još prilika za postizanje pogodaka, ali prvenstveno dobrih rezultata tima sa Otoke.

– Prije početka sezone u razgovoru sa ljudima iz kluba rečeno nam je da ćemo svi mi koji smo prošle godine osvojili titulu prvaka, dobiti priliku da se nametnemo u novoj sezoni, jer je to ujedno i strategija kluba. Tako je zaista i bilo i ja sam zahvalan prije svega ljudima iz kluba, ali i stručnom štabu koji nam je ukazao priliku. Nadam se da ćemo svojim radom zaslužiti nove prilike i opravdati povjerenje koje dobijemo, rekao je Ćeman na kraju razgovora.

Komentari