Fudbaleri Olimpika su današnjim sastankom u trening kampu u Hadžićima započeli pripreme za nivu sezonu u kojoj će tim sa Otoke nastupati u Prvoj ligi Federacije.

Mirza Varešanović novi šef struke Vukova, igračima je prenio očekivanja od pripremnog perioda i nastupajuće sezone. Svim igračima je poželio sreću da ih zaobiđu povrede te da zajednički ostvare cilj, a to je svakako plasman u Premijer ligu BiH.

U ime kluba igračima su se obratili Emir Hadžić i Damir Dizdar, koji su im uz dobrodošlicu poželili da se ugodno osjećaju u klubu i da zajedno sa stručnim štabom ostvare ciljeve kluba za narednu sezonu.

Dejan Bandović, kapiten Vukova je poželio dobrodošlicu novim igračima te napomenuo da iako je dosta novih igrača gotovo svi se već poznaju odranije i da se nada da će svi zajedno uspjeti u nastojanjima prije svega stvore zajedništvo, a potom to prenesu i na teren sa dobrim rezultatima.

Olimpik će u narednih par dana trenirati u Sarajevu, a potom slijedi odlazak na Bjelašnicu, gdje će Varešanović sa svojim saradnicima odraditi bazični dio priprema.

Komentari