Fudbaleri Slavije i Olimpica odigrali su danas u Istočnom Sarajevu prijateljsku utakmicu. Na kraju su slavili „Vukovi“ sa 1:0.

Bila je ovo druga prijateljska utakmica za tim iz Istočnog Sarajeva koji se nalazi otrpilike na pola priprema za start Prve lige Republike Srpske, dok je za tim sa Otoke ovo generalna proba pred start novog šampionata.

U prvom poluvremenu, a igralo se šezdeset minuta, Olimpic je poveo već u petom minutu utakmice. Udovičić je prošao po desnoj strani, a onda uposlio Hadžića. Igrač sa takvim iskustvom ne promašuje priliku u kojoj se našao i bilo je to 1:0 za „Vukove“. U nastavku utakmice Slavije se konsolidovala i povezala je svoje redove, pa u jednom čvrstom nastavku poluvremenu viđena borbena utakmica i bez previše prilika.

Na jednoj strani priliku je imao Marinko Rastoka, a lopta je otišla preko gola, te je Miloš Kubura u dva navrata intervenisao, dok „Sokolovi“ nisu imali previše prilika.

U drugom poluvremenu i jedan i drugi trener su dali šansu mlađim igračima da pokažu šta znaju, pa je i intenzitet igre opao, što je i normalno poslije toliko izmjena.

Olimpic je tako pobjedom dočekao start šampionata u Premijer ligi, gdje ga u prvom kolu očekuje gostovanje u Tuzli kod Slobode, dok Slavija nastavlja sa pripremama za start šampionata Srpske u avgustu.

SLAVIJA – OLIMPIC 0:1 (0:1)
Strijelci: 0:1 Hadžić 5′

Slavija: Kubura, Lemez, Pušara, Marković, Simović, Zečević, Radosavljević, Konjhodžić, Bjeloš, Radosavljević Igrali su još: Papaz, Stojanović, Anđelić, Lalović, Čvoro, Karajbić, Lučić, Kulina,Salihagić, Ćorić, Popovac, Asentić, Nedžibović Trener: Branislav Berjan

Olimpic: Bandović, Udovičić, Regoje, Isić, Zulčić, Karić, Drljević, Kobiljar, Rastoka, Lelić, Hadžić Igrali su još: Turković, Mahović, Holi, Mikuličić, Vrdoljak, Šahović, Bešić, Plakalo, Akdinović Trener: Faik Kolar

Komentari