Kadeti Zrinjskog bez većih problema su savladali Olimpic u okviru 16. kola Premijer Omladinske lige za kadete rezultatom 4:1.

Bolju igru u prvom dijelu Plemići su krunisala s dva pogotka. Strijelci su bili Stanić u 26. i Domgjonaj u 36. minuti. Bošnjak je u 51. minuti povisio na 3:0 i već tada je bilo jasno da će bodovi ostati u Mostaru. Domgjonaj je u 60. minuti svojim drugim pogotkom povisio na 4:0. ‘Počasni’ pogodak za goste iz Sarajeva postigao je rezervista Bukva u 75. minuti te je tako postavio konačnih 4:1.

Olimpicu je ovo drugi poraz u sezoni te je ostao na 34 osvojena boda, dok je Zrinjski skupio 28 bod.

HŠK Zrinjski: Dujmović, Karačić (Kordić), Bošnjak, Đordan, Krešić, Savić, Stanić (Vlaho), Krstanović, Domgjonaj (T. Šunjić), Božić i N. Šunjić (Brajković).

FK Olimpic: Karačić, Saljević (Bukva), Vladavić (Šehić), Am. Ćosić, Al. Ćosić, Bjelak (Buljugić), Tarić, Biber (Mujić), Nikšić (Trubljanin), Rondić i Demirović.

I juniori Zrinjskog su slavili identičnim rezultatom 4:1.

Plemići su poveli već u 12. minuti pogotkom Albijanića, a pred sami kraj prvog dijela na 2:0 je povisio Kožul. Svoj prvi pogodak na današnjoj utakmici za vodstvo Zrinjskog rezultatom 3:0 u 65. minuti je postigao rezervista Sabljić. Tračak nade Vukovima je vratio Begić u 68. minuti, no onda je Sabljić u 75. minuti postigao pogodak za 4:1, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Zrinjski se ovom pobjedom dodatno učvrstio na prvoj poziciji i sada ima 40 bodova, dok je Olimpic na sedmoj poziciji s 26 osvojenih bodova.

HŠK Zrinjski: Miletić, Zelenika, Kožul, Bevanda, Vulić, Krtalić, Miličević, Miketek, Sušić, Čavar i Albijanić.

FK Olimpic: Šetkić, Ahmedspahić, Filan, Halilović, Memić, Begić, Šahović, Dokara, Nikšić, Bukvić i Bučuk.

Komentari