Juniori Olimpika ove sezone igraju fantastično i nalaze se na prvom mjestu na tabeli Omladinske lige BiH Centar, Grupa A.

Jedan od onih koji pruža odlične partije je veznjak i kapiten tima Edin Biber.

‘U Olimpik sam stigao početkom godine, nakon što sam dugo vremena bio član tima sa Grbavice. Stigao sam u jednu dobru, zdravu sredinu, u kojoj imam priliku igrati i dokazivati se, a to mi je najbitnije u mom fudbalskom sazrijevanju’, rekao nam je na početku razgovora kapiten juniorskog tima Olimpika.

‘Moram istaći da sam prezadovoljan u Olimpiku od ekipe i saigrača, preko trenera sa kojim radimo, do uslova i odnosa prema nama od strane ljudi iz kluba.’

Kako kaže zadovoljan je sezonom i igrama koje pružaju njegovi saigrači.

‘Igramo dobro, prvi smo na tabeli i nadam se da ćemo u preostalim duelima tokom jeseni doći do pobjeda i približiti se našem cilju, a to je nastup u juniorskoj Premijer ligi BiH naredne sezone. U prošlom kolu smo savladali ekipu Bosna Union, postigli smo sedam pogodaka i vidjelo se da smo dosta kvalitetniji, što smo pokazali i na terenu. U narednom kolu igramo sa visočkom Bosnom i mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do nove pobjede i potvrdimo prvo mjesto na tabeli’, rekao nam je u razgovoru kapiten Vukova Edin Biber.

Olimpik i Bosna svoj duel igraju u nedjelju od 13 sati.

 

Komentari