Đoko Milović jedan je od igrača koji su u zimskoj pauzi stigli u naš klub. Ponikao u trebinjskom Leotaru, nastupao je za Radnik, a u redove Olimpica dolazi iz GOŠK-a iz Gabele.

Odmah po potpisu ugovora sa našim klubom, s Milovićem smo razgovarali o prvim impresijama po dolasku u naš klub te o očekivanjima u proljetnom dijelu prvenstva.

Kako gledaš na ekipu u koju si stigao s obzirom da imaš iskustvo igranja u nekoliko klubova?

“Ekipa koju sam zatekao je vrlo kvalitetna. Čine je pretežno mlađi igrači. Tu naravno ima par jako dobrih iskusnih igrača. Tu prije svega mislim na kapitena Veldina Muharemovića i Emira Hadžića. Po mom mišljenu, stanje na tabeli ne odgovara ambicijama kluba i trenutnom igračkom kadru.”

Kako je protekao period adaptacije na grad i klub? Pomaže li to što je u ekipi još jedan tvoj Trebinjac?

“Mogu reći da je prošao prelijepo. U tome mi je najviše pomogao Rijad Kobiljar. Tu je i moj prijatelj i saigrač Nemanja iz Trebinja tako da je period adaptacije dobro prošao.”

Kakva su tvoja očekivanja od proljetne polusezone?

“Moja očekivanja za ovu polusezonu su prije svega da Olimpic izbori opstanak u Premijer ligi. Jednako tako očkeujem dobre igre i nastupe kluba. Očekujem dobru saradnju sa suigračima, trenerom i upravom kluba. I naravno kao pravi profesionalac dat ću sve od sebe da se nametnem treneru i izborim za mjesto u početnih 11.”

Komentari