Olimpic će sutra na stadionu Otoka dočekati ekipu Mladosti u okviru osmog kola Lige za opstanak. Jasmin Bogdanović, štoper tima sa Otoke, u najavi utakmice rekao je kako ih očekuje veoma teška utakmica, ali da se ekipa spremala da slavi pobjedu.

“Izuzetno važna utakmica. Dolazi nam ekipa Mladost koja je izuzetno kvalitetna. Nadamo se pobjedi i spremamo se da trijumfujemo i osvojimo sva tri boda koja su nam izuzetno bitna.”

Ostala je žal nakon propuštene prilike protiv Metalleghea da Olimpic osvoji sva tri boda, a Bogdanović smatra da je njegova ekipa zaslužila pobjedu i da je bila bolji rival.

“Pokazali smo da smo puno bolja ekipa od Metalleghea i zaslužili smo pobjedu, to je fudbal i to je tako. Prokockali smo šansu, ali idemo dalje. Dok god postoje teoretske šanse mi ćemo se boriti do kraja.”

Protekle sedmice bh. javnost zadesila je afera ‘Cener’, a Bogdanović ističe kako su se igrači pripremali kao da se ništa nije desilo.

“Mi smo se pripremali kao da se ništa nije desilo, znamo koliko nam je važna utakmica i potrudit ćemo se da to ne utiče na nas.”

Utakmica između Olimpica i Mladosti igra se sutra na stadionu Otoka sa početkom u 17 sati. Cijena ulaznica za ovaj susret iznosit će 5 KM.

Komentari