Fudbaler našeg kluba Armin Mahović pred utakmicu sa Zvijezdom iz Gradačca je rekao da očekuje pobjedu na ovoj utakmici.

Mahović je u Kup utakmici protiv Iskre koju su domaći riješili u svoju korist rezultatom 4:0, imao dvije asistencije, a ističe da smatra da može igrati mnogo bolje nego dosad.

”Što se tiče moje igre, mislim da mogu puno bolje i igrati, ali da će to doći vremenom. Igrom Olimpika nismo najzadovoljniji jer imamo deset bodova poslije pet kola, mislim da smo bezveze izgubili od Igmana, nastojimo igrati i stvarati puno šansi baš kao i u tom duelu sa Igmanom gdje smo propustili nekoliko stopostotnih šansi. Igramo dobro i stvaramo šanse i nadam se da će i realizacija doći na svoje u sljedećem periodu”, rekao je ofanzivac Olimpika kojeg u sljedećem kolu očekuje derbi susret sa Zvijezdom iz Gradačca.

”Očekuje nas utakmica sa velikim konkurentima, ekipom Zvijezde iz Gradačca koja je jedna od najboljih ekipa u ligi. Idemo na pobjedu kao i u svakom meču i nadamo se da ćemo je ostvariti”.

Mahović smatra da je nekoliko ekipa u igri za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

”Zvijezda Gradačac, Sloga Simin Han, Bosna Visoko, Rudar Kakanj, mislim da su oni pored nas najkvalitetnije ekipe i da će nam oni biti najveći konkurenti za plasman u društvo najboljih.

Utakmica se igra u subotu u 14.30 sati.

Komentari