Fudbaleri Olimpika, koji su lideri na prvoligaškoj tabeli, u narednom kolu će dočekati ekipu Jedinstva.

Tim iz Bihaća nije najbolje otvorio sezonu i nalazi se na 14. mjestu ligaške tabele. Golman Vukova Adnan Hadžić, nalazi se u odličnoj formi ove sezone. I golman tima sa Otoke zadovoljan je svojom formom i načinom kako je igrao njegov tim.

-Moram reći da sam zadovoljan. Apsolvirali smo u prethodnoj sedmici dva meča protiv Goražda, prvi smo na tabeli, prošli smo dalje u Kup BiH i mogu reći da sam i ja, ali i svi u klubu zadovoljan trenutnim stanjem, rekao je Hadžić u uvodu razgovora.

U narednom kolu na Otoku dolazi Jedinstvo.

– Jedinstvo je, bez obzira na njihov bodovni saldo, kvalitetna ekipa i sigurno dolaze da pokušaju da dođu do bodova. Mi smo prvi i želimo tu i da ostanemo, pa to jasno govori o tome, kakve su naše ambicije u ovom duelu. Svi smo zdravi i spremni, a dodatno nas je ohrabrila partija u kup takmičenju protiv Goražda, gdje su priliku dobili svi igrači, koji nisu toliko nastupali, a pokazali su da se i na njih može računati, što je dodatni plus za nas. Sve u svemu tri boda ostaju na Otoci, a gosti će morati na nekom drugom terenu tražiti bodove spasa, rekao je Hadžić u najavi duela sa Jedinstvom.

Susret između Olimpika i Jedinstva igra se u subotu od 16:30 sati.

Komentari