Fudbaleri Olimpika i Sloge iz Gornjeg Crnjelova odigrali su na Sokocu generalku pred početak prvenstva u Prvim ligama Federacije BiH i Republike Srpske.

Konačan rezultat ove utakmice glasio je 1:1. Obje ekipe imaju visoke ambicije u nastupajućoj sezoni, a utakmica odigrana na Sokocu mogla je da zadovolji ukuse prisutnih gledalaca.

Trener Olimpika, Dragan Radović, na teren je poslao sljedećih jedanaest igrača. Hadžić, Stojanović, Duraković, Jusić, Milović, Muminović, Kišić, En. Sadiković, Karić, Osmanović i Tatar.

U vrlo dobroj partiji pogotovo u prvom dijelu viđena su oba pogotka. Olimpik je nakon nekoliko dobrih prilika stigao do pogotka preko Mahira Karića, da bi gosti u finišu prvog dijela stigli do izjednačujućeg pogotka.

Drugi dio donio je dosta izmjena u oba sastava, pa je tempo igre bio nešto manji u odnosu na prvi dio. I pored toga viđeno je nekoliko odličnih prilika, ali pogodaka nije bilo.

Radović je u drugom dijelu dao priliku Bandoviću, Uzelcu, Bešireviću, Jusufiju, Pavloviću, Cani, Džafiću i Elvisu Sadikoviću.

Olimpik novu sezonu otvara utakmicom protiv Viteza naredne subote na gostujućem terenu

Komentari

One response to “Remi u generalci protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova”

  1. Like says:

    Like!! Great article post.Really thank you! Really Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *