Olimpik će sutra (subota) gostovati u Goraždu gdje će protiv istoimene ekipe odigrati utakmicu trećeg kola Prve lige Federacije BiH.

Vukovi su danas obavili i posljednji trening na stadionu Otoka prije susreta koji će se igrati na stadionu Midhat Drljević u Goraždu u subotu od 17 sati.

Trener Radović je nakon pobjede u prethodnom kolu, imao priliku da ekipu odmori i pripremi za duel protiv povratnika u Prvu ligu Federacije BiH.

– Sigurno da nam je trebala pobjeda, nakon remija u Vitezu. Uspjeli smo u tom naumu, sigurno je da smo svi skinuli taj neki teret koji je izazvao taj kiks na startu prvenstva. U Goražde idemo da ovjerimo bodove iz utakmice sa Igmanom. Ne smije nas zavarati položaj na tabeli i sigurno je da će domaći fudbaleri pokušati sve da nas onemoguće u našem naumu.

Što se tiče zdravstvenog biltena, nekoliko prvotimaca je van stroja, neki su imali problema sa virozom, ali ono što je sigurno da u Goraždu neće biti petorice igrača koj isu izostali i u prethodnom kolu. Radi se o Kariću, Aleševiću, Bibiću, Durakoviću i Decedžiću, koji su pod stalnim liječničkim nadzorom i zavisnosti od stepena povreda lagano će se uključivati u trenažni proces.

Komentari

One response to “Olimpik trenirao na Otoci, bez pet prvotimaca u Goraždu”

  1. Like says:

    Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *