Omladinska liga BiH grupa Centar A startala je prethodnog vikenda.

Kadeti Olimpika su na svom terenu dočekali ekipu Novog Grada i slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 3:0. Najbolji igrač prvog kola u novoj sezoni je Erdan Halilagić, koji je postigao hat-trick u pobjedi svog tima.

– Sigurno da sam zadovoljan kako sam otvorio sezonu. Postigao sam tri pogotka, odigrao dobro i svakako da sam sretan zbog toga. Još više me raduje činjenica da smo kao tim odigrali dobro. Koristim priliku da im se zahvalim kao i našim trenerima, jer da nismo svi bili na nivou ne bih ni ja postigao tri pogotka.

U narednom kolu Olimpik na svom terenu dočekuje ekipu Goražda.

– Igramo sa Goraždem u nedjelju na našem terenu. Oni su pobjedom protiv Sarajeva otvorili prvenstvo i svakako da žele da nastave u tom tonu i u ostalim utakmicama. Ipak, igramo na našem terenu i svakako da želimo pobjedu i tri boda u ovom duelu.

Dobrim igrama u prethodnoj i odličnim otvaranjem nove sezone sigurno da je skrenuo pažnju na sebe.

– Nadam se da ću u narednom periodu dobiti poziv selektora za reprezentaciju BiH, to je moja velika želja da nastupim za izabranu selekciju BiH. Na meni je da radim, treniram i da se trudim još više i siguran sam da će stići poziv na moju i na adresu kluba.

Komentari

One response to “Halilagić: Dobro smo odigrali kao tim, nadam se pozivu u reprezentaciju BiH”

  1. Like says:

    Like!! I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *