Fudbaleri Olimpika će sutra od 15:30 sati na stadionu Otoka dočekati ekipu visočke Bosne u okviru devetog kola Prve lige Federacije BiH.

Nakon dosta nesretnog poraza u posljednjoj utakmici protiv Bratstva, Vukovi su se tokom cijele sedmice pripremali za duel protiv fenjeraša. Dejan Uzelac štoper Vukova smatra da je susret u Gračanici morao završiti drugačijim ishodom.

– Mogu reći da smo nesretno izgubili. Nismo iskoristili svoje šanse, koje smo imali tokom cijele utakmice, a onda smo kažnjeni u posljednjim sekundama susreta.

O narednom protivniku kaže da njegove saigrače ne smije zavarati pozicija na tabeli.

– Bosna je ove sezone u potpunosti izmijenila svoj sastav. Radi se većinom o mlađim fudbalerima uz par igrača, koji su već neko vrijeme u ekipi iz Visokog. To nas ne smije zavarati, kao ni pozicija na tabeli. Ovo prvenstvo je pokazalo da su ekipe dosta izjednačene i da svako svakoga može dobiti. Moje lično mišljenje je da bi za nas ova utakmica mogla biti prekretnica i da krenemo sa serijom pozitivnih rezultata i priključku samom vrhu tabele, gdje nam je objektivno i mjesto, rekao je Uzelac u najavi subotnjeg duela.

Komentari

One response to “Dejan Uzelac: Pobjeda protiv Bosne za početak serije dobrih rezultata”

  1. Like says:

    Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *