Fudbaleri Olimpika danas će od 16 sati odigrati susret drugog kola Kupa Federacije Bosne i Hercegovine protiv Rudara u Kaknju.

Pobjednik ovog duela plasirat će se u državni kup i tako biti među 32 ekipe u našem najmasovnijem takmičenju te imati priliku da se bori za trofej pobjednika.

Jedan od onih koji pružaju konstantno dobre partije je Daniel Stojanović, koji je na početku razgovora prokomentarisao dešavanja na prethodnoj utakmici protiv Zvijezde iz Gradačca.

– Loše smo otvorili utakmicu i primili pogodak. U drugom dijelu smo pružili puno bolju partiju, stvarali šanse, ali nismo uspjeli do potpunog preokreta. Gosti su bili sa igračem manje, branili se i na kraju uspjeli da se odbrane i osvoje bod, moram reći zasluženo. Mi nismo, i pored dosta stvorenih šansi, uspjeli da postignemo pogodak i evidentno je da je realizacija zakazala.

Pred njegovim saigračima je danas duel u Kaknju u okviru Kupa Federacije BiH.

– Mi imamo ambicije da prođemo što dalje u kupu, a samim tim se nameće da u Kakanj putujemo sa ambicijom za prolazak dalje. Svi igrači koji su zdravi konkurišu za duel u Kaknju i svakako da idemo tamo da pobijedimo, i izborimo plasman među 32 ekipe u najmasovnijem takmičenju, rekao je na kraju razgovora Stojanović.

Komentari

One response to “Daniel Stojanović: Naša ambicija je da prođemo što dalje u Kupu BiH”

  1. Like says:

    Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *