Andrej Pavlović ljetos je stigao iz Metalleghea na Otoku.

Nakon što je u timu iz Jajca pružao dobre partije Olimpik je odlučio da ga angažuje, a kako sam kaže vrlo brzo je dogovorio uslove saradnje.

– Ljetos sam stigao na Otoku. Nakon što su me pozvali iz uprave kluba vrlo brzo smo se dogovorili. Klub je vrhunski organizovan, ambiciozan i to je naravno mamac za svakog igrača, pa tako i za mene.

Period prilagodbe je prošao vrlo dobro.

– Neke igrače sam poznavao od ranije, sa nekim sam igrao, sretao se na utakmicama i stvarno nije bilo puno problema oko prilagodbe. Vrlo brzo sam se uklopio sa ostalim igračima i vidi se da je ovo jedan zdrav kolektiv, koji iz dana u dan postaje sve jači u svim segmentima.

U prethodnom kolu Pavlović je postigao pogodak u duelu sa Igmanom iz Konjica.

– Šef Radović mi je dao priliku u drugom dijelu, a desilo se da praktično u prvom dodiru sa loptom postignem pogodak. Sigurno da mi je drago zbog toga i da je to dodatni podstrek za mene. Što se tiče same utakmice sa Igmanom, mislim da smo pokazali karakter. Primili smo rano pogodak, na samom otvaranju utakmice, ali nismo poklekli. Konstantno smo prijetili golu gostiju, imali posjed lopte, stvarali prilike i to sve krunisali zasluženom pobjedom na kraju.

U narednom kolu Olimpik gostuje u Goraždu.

– Goražde je bez bodova u ovom prvenstvu i svakako da žele što prije do bodova u novoj sezoni. To svakako nas ne interesuje, mi ih respektujemo, ali u Goražde idemo da pobijedimo i nastavimo sa partijama koje će nam donijeti prvu poziciju na kraju prvoligaške utrke, rekao je Pavlović.

Komentari

3 responses to “Andrej Pavlović: Pokazali smo karakter protiv Igmana, u Goražde idemo po tri boda”

  1. Cialisonlinepharmacy says:

    Thanks, Kathleen! Enjoy!cialis online pharmacy

  2. Cheapcialis says:

    Thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

  3. Like says:

    Like!! I blog frequently and I really thank you for your content. The article has truly peaked my interest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *